ŞIRNAK'TA TACİZCİ UZMAN ÇAVUŞ LİNÇ EDİLDİ!

Şırnak'ta bir kadına taciz girişiminde bulunduğu iddia edilen uzman çavuş halk tarafından linç edildi.

ŞIRNAK'TA TACİZCİ UZMAN ÇAVUŞ LİNÇ EDİLDİ!
ŞIRNAK'TA TACİZCİ UZMAN ÇAVUŞ LİNÇ EDİLDİ!

Olay, akşam saatlerinde Şırnak Merkeze bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesinde meydana geldi. İddialara göre sarhoş olduğu söylenen bir Uzman Çavuş, yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına sarıldı. Ne olduğunu anlamayan kadın bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine gelen çevredeki vatandaşlar söz konusu şahsı linç etmeye başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı linç etmeye kalkışan kalabalığın elinden kurtardı. Yaralı şahsa sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altında olan şahsın durumunun kritik olduğu belirtiliyor.

ŞIRNAK VALİLİĞİ AÇIKLAMADA BULUNDU:

Olaya ilişkin Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “ Bugün saat 21.30 sıralarında İlimiz Merkezindeki Orman Kavşağında (Z.Ç) adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen (Z.Ç) hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir” denildi.

Olay sonrası vatandaşlar Şırnak Devlet Hastanesi akın etmeye başladı. Olay ile ilgili inceleme başlatılırken polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şırnak Haber Merkezi